Âëáóáßéêï ðáíçãýñé 2011
 

Για δεýτερη συνεχüμενη χρονιÜ ο Σýλλογος των Απανταχοý Βλασαßων «ΤΟ ΒΛΑΣΗ», διοργÜνωσε με μεγÜλη επιτυχßα πανηγýρι στο χωριü μας, στις 15 Αυγοýστου 2011, ανÞμερα του Δεκαπενταýγουστου που γιορτÜζει η εκκλησßα του χωριοý «Η Κοßμηση της Θεοτüκου».

Και πÜλι φÝτος γλεντÞσαμε με το μουσικü συγκρüτημα «ΣΠΟΝΔΕΣ» απü την ΚαλαμÜτα, το οποßος Ýκανε θαυμÜσιο γλÝντι που το ευχαριστÞθηκαν üλοι οι παριστÜμενοι.

ΠροσφÝρθηκε Üφθονη παραδοσιακÞ καλοψημÝνη γουρνοποýλα και παγωμÝνη μπýρα. Το γλÝντι Üρχισε κατÜ τις δÝκα και μισÞ και τελεßωσε γýρω στις τÝσσερις τα ξημερþματα.

Το πανηγýρι μας τßμησε με την παρουσßα του ο συμπατριþτης μας, ΤÜσος Αποστολüπουλος, Γενικüς ΓραμματÝας ΑποκεντρωμÝνης Διοßκησης ΠελοποννÞσου, ΔυτικÞς ΕλλÜδας και Ιονßων ΝÞσων

Το πανηγýρι μας Ýγινε στο υπü διαμüρφωση χþρο πßσω απü το ελαιοτριβεßο και την  εκκλησßα, χþρο το οποßο ελπßζουμε του χρüνου να δοýμε πλÞρως διαμορφωμÝνο.

ΠαρÜλληλα με το πανηγýρι ο Σýλλογος μας διοργÜνωσε με επιτυχßα λαχειοφüρο αγορÜ.

Κλεßνοντας θα θÝλαμε να ευχαριστÞσουμε üλους τους συγχωριανοýς και τους φßλους μας που συμμετεßχαν στο πανηγýρι μας.

 

Ακολουθεß πλοýσιο φωτογραφικü υλικü απü το πανηγýρι αποτελοýμενο απü 110 φωτογραφßες που μας πρüσφερε και φÝτος το μÝλος του Δ.Σ. του Συλλüγου μας Βασ. Φουρτοýνης.