Το Διοικητικό Συμβούλιο της 16ης Αυγούστου 2009
 

1) Η συνέλευση του Συλλόγου των Βλασαίων

2) Επανεξελέγη πρόεδρος η Μαρινοπούλου

3) Οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση

4) Φωτογραφικό υλικό από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Βλασαίων ΤΟ ΒΛΑΣΗ

5) Το νέο διοικητικό συμβούλιο των Βλασαίων

 

 

 

Α) Η συνέλευση του Συλλόγου των Βλασαίων

 

16082009003
Τα μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου Μαρινοπούλου Παναγιώτα, Γαλάζιος Παύλος, Αποστολόπουλος Παναγιώτης και Μυλωνάς Κωνσταντίνος ετοιμάζουν τον απολογισμό των πεπραγμένων του συλλόγου

Στις 16 Αυγούστου 2009 στο παλιό ελαιοτριβείο στο Βλάση πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του συλλόγου των Απανταχού Βλασαίων. Από πλευράς απερχόμενου συμβουλίου τοποθετήθηκαν οι: Π.  Μαρινοπούλου, Τ. Αποστολόπουλος, Π. Αποστολόπουλος, Π. Γαλάζιος και Κ. Μυλωνάς που αναφέρθηκαν στη δράση του συλλόγου την τριετία που πέρασε. Μεταξύ των μελών που τοποθετήθηκαν ήταν ο Ν. Αποστολόπουλος, ο Π. Μαρινόπουλος, ο Π. Κακούρης, ο Φ. Κακούρης, ο Μ. Σφήκας, ο Τ. Κωτσόβολος. Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν με θετικό πρόσημο από τη συνέλευση. Στην συνέχεια ψηφίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Πήγανε στην αρχή

 

Β) Επανεξελέγη πρόεδρος η Μαρινοπούλου

 

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ

Η Παναγιώτα Μαρινοπούλου - Κοτσινονού, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είναι και πάλι πρόεδρος των Συλλόγου των Απανταχού Βλασαίων «ΤΟ ΒΛΑΣΗ».  Η Παναγιώτα Μαρινοπούλου επανεξελέγη για μια ακόμη τριετία στο πηδάλιο των Βλασαίων στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν  στις 16 Αυγούστου 2009.

 

 

 

Πήγανε στην αρχή

 

Γ) Οι συμμετέχοντες στη Γενική Συνέλευση

Στη γενική συνέλευση του συλλόγου των Απανταχού Βλασαίων που έγινε στο Βλάση στις 16 Αυγούστου 2009  συμμετείχαν οι: Κωτσόβολος Γιάννης του Δημητρίου, Κωτσόβολος Αναστάσιος του Αθανασίου, Κωτσοβόλου Μαρία σύζυγος Αναστασίου, Κωτσόβολος Παναγιώτης του Αθανασίου, Κωτσοβόλου Ελένη σύζυγος Παναγιώτη, Μαρινόπουλος Σπύρος του Παναγιώτη, Κωτσοβόλου Μάρθα σύζυγος Κυριάκου Κωτσόβολος Αθανάσιος του Παναγιώτη, Γαλάζιου Ελευθερία του Παύλου, Κακούρη Βασιλική, Κωτσόβολος Γεώργιος του Λάμπρου, Δασκαλόπουλος Χρήστος, Κακούρη Γεωργία του Νικολάου, Τσάκαλης Γεώργιος του Φωτίου, Χαρπίδη  Ελένη σύζυγος Γεωργίου, Χαρπίδης Γεώργιος, Αποστολόπουλος Νικόλαος του Παναγιώτη, Ζάκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Κακούρη Λέττα σύζυγος Περικλή, Κακούρης Περικλής του Βλάση, Κακούρης Ηλίας του Αντωνίου, Κακούρη-Δέδε Γεωργία, Μαρινοπούλου Γιάννα σύζυγος Θεοδώρου, Κοσκορέλου Κατερίνα του Χρήστου, Δέδες Απόστολος,  Μυλωνάς Φώτης του Θεοδώρου, Αποστολόπουλος Δημήτρης του Διονυσίου, Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος του Παναγή, Μαρινόπουλος Γιάννης του Αθανασίου, Μαρινόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Μαρινόπουλος Αθανάσιος του Ιωάννη, Αποστολοπούλου Παναγιώτα σύζυγος Νικολάου, Κωτσοβόλου Κυριακούλα του Αναστασίου, Αποστολοπούλου-Κωστούρου Στυλιαννή, Αποστολόπουλος Νικόλαος του Αναστασίου, Αποστολόπουλος Νικόλαος του Ηλία, Μαρινοπούλου Σταυρούλα, Μαρινοπούλου Γιαννούλα, Γιαννοπούλου Παναγιώτα, Κοσκορέλος Χρήστος, Μαρινοπούλου Μαρία του Κωνσταντίνου, Μαρινοπούλου Βάσω του Κωνσταντίνου, Αποστολόπουλος Μιχάλης του Παναγιώτη, Γαλάζιου Αθηνά του Παύλου, Σφήκας Μάνος, Μυλωνά-Αρβανιτάκη Μαύρα, Μυλωνά Βάσω, Μυλωνάς Θεόδωρος του Κωνσταντίνου, Κακούρης Φώτης του Βλάση, Τσάκαλη-Σφήκα Αλέκα, Κωτσοβόλου Βούλα σύζυγος Ιωάννη, Μαρινόπουλος Παναγιώτης, Κακούρης Πέτρος του Βλάση, Κακούρη Πετρούλα σύζυγος Πέτρου, Μυλωνάς Κωνσταντίνος του Θεοδώρου, Γαλάζιος Παύλος, Μαρινοπούλου-Κοτσινονού Γιώτα, Αποστολόπουλος Παναγιώτης του Μιχαήλ, Βασιλάτου Μαρία και Αποστολόπουλος Τάσος του Νικολάου.

Πήγανε στην αρχή

 

Δ) Φωτογραφικό υλικό από τη γενική συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Βλασαίων ΤΟ ΒΛΑΣΗ

 
 
 

Πήγανε στην αρχή

 

Ε) Το νέο διοικητικό συμβούλιο των Βλασαίων

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των Απανταχού Βλασαίων που προέκυψε στις αρχαιρεσίες της 16ης Αυγούστου 2009 αποτελείται από τους:

α/α    Ιδιότητα    Επώνυμο    Όνομα
1    Πρόεδρος    Μαρινοπούλου    Παναγιώτα
2    Αντιπρόεδρος    Αποστολόπουλος    Παναγιώτης
3    Γενικός Γραμματέας    Μυλωνάς    Κωνσταντίνος
4    Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
   και Οικονομικού
   Αποστολόπουλος    Αναστάσιος
5    Οργανωτικός Γραμματέας    Δασκαλόπουλος    Χρήστος
6    Μέλος    Φουρτούνης    Βασίλης
7    Μέλος    Γαλάζιος    Παύλος

Πήγανε στην αρχή