ÓÕËËÏÃÏÓ ÁÐÁÍÔÁ×ÏÕ ÂËÁÓÁÉÙÍ

ÔÏ ÂËÁÓÇ

Ä/íóç: Ôïðéêü ÄéáìÝñéóìá ÂËÁÓÇ, ΔÞìïõ ÌåóóÞνης

-----------------------------------------------------

ÂëÜóç 22-7-2010

Á Í Á Ê Ï É Í Ù Ó Ç

Προς: ΜÝλη και φßλους του Συλλüγου μας

 

ΘÝμα: Οι Βλασαßοι στο διÜβα του χρüνου

 

Στις 13 Αυγοýστου 2011, στις 7.30 μ.μ. ο Σýλλογος των Απανταχοý Βλασαßων «ΤΟ ΒΛΑΣΗ» διοργανþνει με την αρωγÞ και του δÞμου ΜεσσÞνης, εκδÞλωση, στο ΒλÜση με θÝμα «Οι Βλασαßοι στο διÜβα του χρüνου». Το πρüγραμμα της εκδÞλωσης Ýχει ως εξÞς:

1. Στις 7.30 μ.μ. Ακολουθßα του Παρακλητικοý Κανüνα, χοροστατοýντων των Μητροπολιτþν Πατρþν κ. Χρυσüστομου και Μεσσηνßας κ. Χρυσüστομου.

2. Στις 8.30 μ.μ. ΑποκαλυπτÞρια μαρμÜρινης πλÜκας των διακονησÜντων και ιερατευσÜντων στον Ιερü Ναü της ΚοιμÞσεως Θεοτüκου ΒλÜση, απü την Πρüεδρο του Συλλüγου των Απανταχοý Βλασαßων κ. Μαρινοποýλου Παναγιþτα και του ΔημÜρχου ΜεσσÞνης ΣτÜθη Αναστασüπουλο.

3. Στις 8.45 ΕκδÞλωση για τους Βλασαßους. Συντονßζει ο κ. ΓιÜννης Λεντοýδης.

4. Χαιρετισμüς απü την Πρüεδρο του Συλλüγου των Απανταχοý Βλασαßων κ. Παναγιþτα Μαρινοποýλου, χαιρετισμüς απü τους Μητροπολßτες Πατρþν και Μεσσηνßας, χαιρετισμüς απü το ΔÞμαρχο ΜεσσÞνης κ. ΣτÜθη Αναστασüπουλο.

5. Ομιλßα με θÝμα: «Η προÝλευση των Βλασαßων, η ενασχüλησÞ τους και η προσφορÜ στην Πατρßδα», απü το δικηγüρο κ. Γεþργιο Κωτσüβολο.

6. Ομιλßα με θÝμα: «Εκκλησßες και εξωκλÞσια στο ΒλÜση», απü τον Εκπρüσωπο Τýπου της ΙερÜς Μητροπüλεως Μεσσηνßας κ. Κþστα ΨυχÜρη.

7. Ομιλßα με θÝμα: «Ο αγþνας για εκπαßδευση στο ΒλÜση», απü τον εκπαιδευτικü κ. Φþτη Κωτσüβολο.

8. ΑπονομÞ τιμητικÞς πλακÝτας στο δÜσκαλο κ. Ηλßα ΒαμβακÜ, που υπηρÝτησε στο ΒλÜση, τιμþντας στο πρüσωπü του üλους τους δασκÜλους του Δημοτικοý Σχολεßου ΒλÜση, απü το Γενικü ΓραμματÝα ΠελοποννÞσου, ΔυτικÞς ΕλλÜδας και Ιονßου κ. ΤÜσο Αποστολüπουλο.

Καλοýνται üλοι οι Βλασαßοι και οι φßλοι των Βλασαßων να συμμετÜσχουν στην εκδÞλωση.

 

Ôï Äéïéêçôéêü Óõìâïýëéï