Στην κοπή πίτας των εργαζομένων στα τμήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών του Ν. Αρκαδίας ο Γενικός Γραμματέας Τάσος Αποστολόπουλος

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Στην κοπή πίτας των εργαζομένων στα τμήματα: Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων, Γραμματειακής Υποστήριξης και Παροχής Πληροφοριών, Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής 'Ενταξης και Αδειών Διαμονής Αλλοδαπών του Ν. Αρκαδίας βρέθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.

Ο Γενικός Γραμματέας, που έκοψε την πίτα των εργαζομένων στα παραπάνω τμήματα, βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί από κοντά στους υπαλλήλους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης καλή χρονιά και να τους ευχαριστήσει για το έργο που προσφέρουν στους πολίτες της Αρκαδίας αλλά και στους αλλοδαπούς του Νομού.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν το Γενικό Γραμματέα για την παρουσία του, του ευχήθηκαν να έχει υγεία και δύναμη και του είπαν να στηρίζει, από την υψηλή θέση που κατέχει, τους δημοσίους υπαλλήλους που βάλλονται πολλές φορές αδίκως από διάφορες πλευρές.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Αποστολόπουλος τους είπε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, υπογράμμισε ότι χαίρεται ιδιαίτερα όταν βρίσκεται ανάμεσα σε συνεργάτες και τους παρακάλεσε το 2012 να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και να προσπαθήσουν για το καλύτερο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ