Συνάντηση Γενικού Γραμματέα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τρίτη 03 Ιανουαρίου 2012

Με αφορμή τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε πρόσφατα η Αστυνομία στη Μεσσηνία, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης-Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος κάλεσε (3/1/2012) στο γραφείο του στην Τρίπολη τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξίαρχο κ. Ηλία Γεωργόπουλο και τον συνεχάρη προσωπικά για τη μεθοδικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας στις δύσκολες αυτές αποστολές, κατά τη διάρκεια των οποίων εξιχνιάστηκε μία διπλή ανθρωποκτονία και εξαρθρώθηκε μία εγκληματική οργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες που είχαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας στο Νομό Μεσσηνίας με την εξιχνίαση μιας διπλής ανθρωποκτονίας, καθώς και με την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και εκβίαζε καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Αποστολόπουλος συνεχάρη προσωπικά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεωργόπουλο για τις σημαντικές προσπάθειες που κάνει για τη δημιουργία κλίματος ασφάλειας στους πολίτες της Πελοποννήσου, αλλά και για τις μεγάλες επιτυχίες που είχε πρόσφατα η Αστυνομία στο Νομό Μεσσηνίας.

Στη δήλωση που έκανε ο κ. Αποστολόπουλος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Πελοποννήσου ανέφερε τα παρακάτω:

«Μέσα από το πρόσωπο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχου κ. Ηλία Γεωργόπουλου θέλω να συγχαρώ όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της Πελοποννήσου που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν καθημερινά να εκτελέσουν το καθήκον τους. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ για την αποτελεσματικότητά τους τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Βασ. Γεωργακόπουλο καθώς και όλες τις αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας για τις πρόσφατες επιτυχίες που είχαν στην προσπάθεια πάταξης της εγκληματικότητας.

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους εύχομαι σε όλες τις δυνάμεις των υπηρεσιών της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων να έχουν υγεία και το 2012 να είναι μία ήσυχη αλλά παράλληλα και δημιουργική χρονιά για όλους μας».

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ