ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη με αντικείμενο εκκρεμότητες και προβλήματα του Δήμου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Σπάρτης κ. Σταύρου Αργειτάκου και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών-Πολεοδομίας κ. Απόστολου Σκρεπέτη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, εξετάστηκε η υπόθεση των έργων παράκαμψης Σκούρα-Πυρί και Σελλασίας-Βουτιάνων και της νομικής εμπλοκής που παρουσιάζουν, ενώ ο κ. Αργειτάκος έθεσε υπ’ όψιν του Γενικού Γραμματέα αιτήματα του Δήμου αναφορικά με την προώθηση μελέτης αστικής ανάπλασης της λεωφόρου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τη μετατροπή της παλαιάς γέφυρας του Ευρώτα σε χρηστική, την κατασκευή του φράγματος Κελεφίνας, τη χρηματοδότηση υποδομών καθαριότητας, την αξιοποίηση των σχολικών φυλάκων, τα προβλήματα σχολικής στέγης και το ζήτημα της μετάταξης υπαλλήλων της Πολεοδομίας.

Επίσης, ο κ. Αποστολόπουλος διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπογραφεί η ένταξη των έργων αποχέτευσης των οικισμών Κλαδά, Κοκκινόραχης και Αφυσσού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι 2007-2013».