Σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με τον Υφυπουργό Θάνο Μωραΐτη για το εργοστάσιο επεξεργασίας στερεών απορριμμάτων της Αιτωλοακαρνανίας

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Περιγραφή: http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/ghsqviywzt4d3ac2b417442.JPG

Ευρεία σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία, ώστε χωρίς προβλήματα, να επιτευχθεί  η ένταξη και δημοπράτηση του έργου του εργοστασίου μηχανικής διαλογής και επεξεργασίας απορριμμάτων στον χώρο του ΧΥΤΑ Στράτου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου 2011, στο γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνου Μωραΐτη.

Στην σύσκεψη εκτός του Υφυπουργού, συμμετείχαν ο  Γενικός Διοικητής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Τάσος Αποστολόπουλος,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,   ο γ.γ. του Υπουργείου Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ο δήμαρχος του Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Υφαντής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αυτό που τονίστηκε ήταν τόσο η σημασία του έργου για την Αιτωλ/νία, αλλά και η αναγκαιότητα να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, για την ένταξη - εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την δημοπράτηση του.