Συναντήσεις με Δημάρχους της Ηλείας - Ενημέρωση για το ΕΣΠΑ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Περιγραφή: http://www.attacktv.gr/Pictures/topika/apostolopoulos-katsifaras-kafyras.jpg

Στη συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες συζητήθηκαν έργα που διαθέτουν ωριμότητα ή βρίσκονται στην φάση της ωρίμανσης και μπορούν άμεσα να προωθηθούν για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έδωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Πάτρα ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στο Διοικητήριο του Πύργου, παρόντων του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου, του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Πολιτικής Γιώργου Αγγελόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών Γιώργου Γεωργιόπουλου.
Στη συνέντευξη Τύπου που επακολούθησε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος τόνισε ότι «η διέξοδος από την κρίση που διερχόμαστε είναι η διαμόρφωση στην κοινωνία μιας νέας συλλογικότητας. Όλοι μαζί μπορούμε. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Αποστόλη  Κατσιφάρα να συναντηθεί με τους Δημάρχους που εκλέγονται στην Ηλεία. Πρέπει να τρέξουμε με ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες και να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το ΕΣΠΑ. Δεν δικαιολογείται η Ηλεία να είναι τελευταία από πλευράς ανάπτυξης. Υπάρχουν σημαντικά έργα και προτεραιότητες όπως η αγροτική ανάπτυξη, οι υποδομές και η διαχείριση των στερεών αποβλήτων». Στη συνάντηση με τους Δημάρχους συμμετείχαν, επίσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νικολέτα Κοκαλιάρη – Λάσκαρη, Παναγιώτης Πλατανιάς, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Νίκος Γαρουφαλλής (Ηλείας) και Θανάσης Πετρόπουλος (Αχαΐας).

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

  • Πρωινή, 9-2-2011

Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img576.jpg

  • Πρωινή, 9-2-2011

Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img577.jpg

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Περιγραφή: F:\ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011\IMG_2138.jpg

 

Περιγραφή: F:\ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011\IMG_2136.jpg

 

Περιγραφή: F:\ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011\IMG_2137.jpg

 

Περιγραφή: F:\ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011\IMG_2139.jpg

 

Περιγραφή: F:\ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011\IMG_2141.jpg