Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας- Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Περιγραφή: Περιγραφή: P1130004

To Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο καθώς και η προώθηση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το δήμο Καλαμάτας  αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2011 στο γραφείο του στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κουβέντιασε διεξοδικά με το δήμαρχο Καλαμάτας για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου, το οποίο έχει κατατεθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Χωροταξίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο γραφείο του  για την τελική υπογραφή. Στη συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις παρατηρήσεις που έχουν επί του σχεδίου.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

  • Καθημερινά Νέα, 13-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img387.jpg

  • Αρκαδικές Ειδήσεις, 14-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img407.jpg

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Συνάντηση Νίκα- Αποστολόπουλου για το ΓΠΣ

Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο καθώς και η προώθηση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τους Δήμους Καλαμάτας και Βόρειας Κυνουρίας αποτέλεσαν το αντικείμενο των συναντήσεων του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Τάσου Αποστολόπουλου, με τους δημάρχους Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και Βόρειας Κυνουρίας Μανώλη Σκαντζό, που πραγματοποιήθηκαν χθες στο γραφείο του στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας της Περιγραφή: Περιγραφή: ImageΑποκεντρωμένης Διοίκησης κουβέντιασε διεξοδικά με το δήμαρχο Καλαμάτας για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου, το οποίο έχει κατατεθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Χωροταξίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο γραφείο του για την τελική υπογραφή. Στη συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις παρατηρήσεις που έχουν γίνει επί του σχεδίου.

Στη συνάντηση με το δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας συζητήθηκαν το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου, ζητήματα σχετικά με την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης, την ολοκλήρωση των δικτύων του βιολογικού και της αποχέτευσης, καθώς και η συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Επίσης, ο κ. Αποστολόπουλος είχε συνεχείς συναντήσεις με διευθυντές υπηρεσιών και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ προήδρευσε σε συσκέψεις με τους τρεις γενικούς διευθυντές της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, των Διευθύνσεων Εσωτερικής Λειτουργίας Ιωάννη Φουρκαλίδη, Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής Διονύσιο Παναγιωτόπουλο και Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Αντώνιο Κανταρτζόπουλο.

Ακόμη, με απόφασή του τοποθετήθηκαν οι τμηματάρχες της Διεύθυνσης Διοίκησης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες θα στελεχωθούν σε επίπεδο τμηματαρχών οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

ΘΑΡΡΟΣ 13-1-2011