Δημοσιεύματα για το δήμο Zαχάρως

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

  • Πρώτη, 7 Ιανουαρίου 2010

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img367.jpg

  • Ελεύθερος Τύπος, 8-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img368.jpg

  • Πρώτη, 10-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img369.jpg

  • Πρώτη, 10-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img370.jpg

  • Γνώμη, 13-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img371.jpg

  • 8-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img372.jpg

  • Πρώτη, 15-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img373.jpg

  • Πρώτη, 10-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img374.jpg

  • Πρώτη, 10-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img375.jpg

  • Πρωινή, 26-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img376.jpg

  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 27-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img389.jpg

  • Κοινωνιολογία, 13-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img391.jpg

  • Πατρίς, 12-1-2011

Περιγραφή: Περιγραφή: C:\Users\user\Pictures\img388.jpg

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

  • Με πληροφορίες από: mnodaros.blogspot.com

22 Δεκεμβρίου 2010, 13:40

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε στη Ζαχάρω της Ηλείας η ορκωμοσία - παρωδία του Πανταζή Χρονόπουλου, ο οποίος αν και έχει τεθεί σε αργία, έβαλε υποψηφιότητα και κέρδισε τις εκλογές ξανά.

Ο ευρισκόμενος σε αργία λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς και έχοντας στην πλάτη του και καταδικαστικές αποφάσεις, νεοεκλεγείς δήμαρχος και πρώην αστυνομικός, Πανταζής Χρονόπουλος, αγνοώντας προκλητικά τους νόμους του κράτους, προέβη σε ένα μίνι «πραξικόπημα» και με τσαμπουκά ορκίστηκε δήμαρχος!
Περιγραφή: Περιγραφή: http://www.zougla.gr/Uploads/iliopulu/XronopoulosOrkomosia1.jpgΕνώπιον Θεού (των τεσσάρων παπάδων - εκπροσώπων του, που έσπευσαν να τον ορκίσουν) και ανθρώπων (δημοτών και αστυνομικών) έβαλε το χέρι στο ευαγγέλιο λέγοντας ότι θα τηρεί το Σύνταγμα και του Νόμους!

Στην ορκωμοσία - παρωδία παρέστη δυστυχώς η παράταξη του Κώστα Αγραπιδά ενώ το παρών έδωσε με επιφύλαξη - όπως είπε - και ο εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με την υποστήριξη του Κ.Κ.Ε., Χρήστος Γιαννόπουλος. Δεν παρέστη στην «μαϊμού» τελετή η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η πραξικοπηματική ορκωμοσία - παρωδία στο «αυτόνομο κρατίδιο» της Ζαχάρως πραγματοποιήθηκε παρά την γραπτή και σαφή διευκρίνιση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να ορκιστεί δήμαρχος…

Δείτε εδώ το βίντεο της μαϊμού ορκομωσίας:


Ερωτηθείς ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αριστείδης Αβραμόπουλος, δήλωσε με νόημα: «Ο πιο σίγουρος και γρήγορος δρόμος για την πολιτική ανυποληψία είναι ο αυτοεξευτελισμός…».

Στο έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος (
σελίδα 1 και σελίδα 2), που υπογράφει ο γενικός διευθυντής, Διονύσης Παναγιωτόπουλος, το οποίο δημοσιεύει και η zougla.gr με ημερομηνία 17 Δεκεμβρίου 2010 και το οποίο επιμελήθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι του Υπουργείο Εσωτερικών και της Π.Δ.Ε. αναφέρεται σαφώς ότι ο Πανταζής Χρονόπουλος δεν μπορεί να ορκιστεί δήμαρχος της Ζαχάρως αφού βρίσκεται σε αργία.

Περιγραφή: Περιγραφή: http://www.zougla.gr/Uploads/iliopulu/XronopoulosOrkomosia2.jpgΟ κ. Χρονόπουλος συμπεριφερόμενος περισσότερος ως νταβατζής και λιγότερο ως ο πρώτος δημότης και ο πρώην μέλος της ΕΛ.ΑΣ. που πρέπει να τηρεί πρώτος από όλους τους άλλους τους νόμους για να δίνει το καλό παράδειγμα έστησε αυτό το «πανηγυράκι» της μαϊμού - ορκωμοσίας χλευάζοντας έτσι το κράτος…

Αλήθεια ο κ. Ραγκούσης, ως υπουργός Εσωτερικών, που δείχνει την πυγμή και την ισχύ του νόμου, μόνο όταν απολύει συμβασιούχους κατά χιλιάδες;

 

  • http://amartolo.blogspot.com
    ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Τίτλοι τέλους μπήκαν χθες από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο γνωστό σίριαλ της επί σειρά ετών προκλητικής παραβατικότητας του επανεκλεγέντος δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας, Πανταζή Χρονόπουλου. Το Γ' Τμήμα του ΣτΕ με την υπ. αριθμ. 3687/2010 απόφασή του, απέρριψε την 5910/12.7.2010 προσφυγή του πρώην δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, κρίνοντάς την ως αβάσιμη.

Περιγραφή: Περιγραφή: Π. Χρονόπουλος 
Π. Χρονόπουλος

 Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως αυτή ερμηνεύεται από νομικούς κύκλους, σημαίνει ότι ο κ. Χρονόπουλος δεν μπορεί να λάβει ξανά το αξίωμα του δημάρχου παρότι εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, καθώς η σχετική νομοθεσία τού στερεί για πάντα αυτό το δικαίωμα με βάση και τις τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
«Η αργία του ισχύει μέχρι να παρουσιάσει αθωωτικές αποφάσεις για τα αδικήματα που κατηγορείται. Αν αυτά είναι τελεσίδικα, τότε η αργία ισχύει και για τη νέα του θητεία ως δημάρχου. Τη λύση στο θέμα θα τη δώσουμε ξανά σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και με βάση πάντα τη νομιμότητα» - δήλωσε στην «Ε» ο γ.γ. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος.
Ο κ. Χρονόπουλος,
που βρισκόταν από τον περασμένο Ιούλιο σε αργία λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς, είχε καταθέσει την υπ. αριθμ. 5910/12.7.2010 προσφυγή στο ΣτΕ κατά της 16/7.7.2010 απόφασης του γενικού γραμματέα της Δυτικής Ελλάδας, Τάσου Αποστολόπουλου, που τον έθεσε σε αργία «για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στον δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006». Σημειώνεται ότι πριν από την οριστική απόφαση του ΣτΕ, και το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ με την 761/1.9.2010 απόφασή του είχε απορρίψει ως αβάσιμη την αίτηση του τέως δημάρχου Ζαχάρως για την αναστολή της τιμωρίας του με αργία, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, από την 1η Ιανουαρίου του 2011 η παράταξη του Χρονόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να ψηφίσει και να εκλέξει τον αντικαταστάτη του στον δημαρχιακό θώκο. Κάτι που έγινε και το περασμένο καλοκαίρι, όταν τέθηκε σε αργία.
Για την παραβατική συμπεριφορά του πρώην δημάρχου της Ζαχάρως, που πρώτη αποκάλυψε σε ρεπορτάζ η «Ε», υπήρξε και η υπ' αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που έκρινε ότι ο κ. Χρονόπουλος εκτός της καταδίκης του για παράβαση καθήκοντος σε υπόθεση που αφορούσε παράνομες προσλήψεις στο τοπικό ΚΕΠ,
είχε βλάψει οικονομικά και το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου και της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, για υπόθεση που αφορούσε τη σκανδαλώδη προσπάθεια εξαφάνισης χρηματικού προστίμου σε παράνομες καντίνες της παραλίας Ζαχάρως, βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δικαστήρια ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για την περίπτωση της ξενοδοχειακής του μονάδας, 75 κλινών, μέσα σε περιοχή απόλυτης προστασίας στο οικοσύστημα του Καϊάφα, την οποία έχτισε χρησιμοποιώντας άκυρες άδειες, των οποίων η Πολεοδομία της νομαρχίας Ηλείας έχει ζητήσει την άμεση ανάκληση.
Ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως
κατηγορείται επίσης για την προσπάθεια χρησιμοποίησης της χρηματικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους με σκοπό να χτίσει δημαρχείο, εξαπατώντας τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διαχειριστή της βοήθειας.

 

20/12/10

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ζαχάρως η ορκωμοσία του νέου διευρυμένου Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας παρουσία των ιερέων της περιοχής.
Πολλοί φίλοι και συγγενείς των νέων δημοτικών συμβούλων βρέθηκαν στο χώρο που ήταν ασφυκτικά γεμάτος αν και απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της αντιπολίτευσης του
κ. Αλεξανδρόπουλου καθώς και ο κ. Μπούσμουρας (οποίος όπως έχει πει θα αποσυρθεί από τα κοινά).
Δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν ο νεορκισθής δήμαρχος θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντα του δημάρχου εφόσον υπάρχει το διοικητικό μέτρο της
"αργίας" εναντίον του. Είναι μια κατάσταση ρευστή και κανείς δεν μπορεί να δικαιολογήσει την "απουσία" των δημοτικών συμβούλων του κ. Αλεξανδρόπουλου που μάλλον αποσκοπεί σε κίνηση "τακτικής" έναντι στην χθεσινή τελετή που θεωρεί ότι δεν έχει νόημα.....
Υπάρχει και η επιστολή απάντηση από την
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος που έχει σταλεί στα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού Κ. Κώστα Αλεξανδόπουλου που κατόπιν ερωτήσεων τους, απαντά ότι ο νέος Δήμαρχος δεν έχει δικαίωμα να ορκισθεί μέχρι να τελεσίδικησει η απόφαση "αργίας" που ισχύει μέχρι και τώρα.

Στην χθεσινή τελετή ήταν παρόντες όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Χρονόπουλου από περιοχή Ζαχάρως αλλά και από περιοχή Φιγαλείας, καθώς και ο κ. Αγραπιδάς με τους συμβούλους του. Αίσθηση 
"έκανε" η ολιγόλεπτη συζήτηση "κεκλεισμένων των θυρών" μεταξύ του κ. Χρονόπουλου και κ. Αγραπιδά σε γραφείο που υπάρχει δίπλα από την αίθουσα. 

Σίγουρα ο κ. Αγραπιδάς κράτησε και στον προεκλογικό αγώνα αλλά και τώρα αξιοπρεπή στάση απέναντι στον κ. Χρονόπουλο και δείχνει ότι θα συνεργαστεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο μαζί του εκεί όπου θα υπάρχει 
σύγκλιση απόψεων και σε ότι θα γίνεται χρήσιμο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Κανείς δεν θέλει να υπάρχει ένα διχασμένο Δημοτικό Συμβούλιο και να υπάρχει δημιουργική θητεία για όλους. Αντίθετα με τον κ. Αγραπιδά η αντιπολίτευση και ο κ. Αλεξανδρόπουλος μάλλον θα ακολουθήσουν
"σκληρή" τακτική και από ότι φάνηκε χθες θα ξεκινήσουν "αγώνα" έναντι σε κάθε δραστηριότητα όποια και να είναι αυτή.....

Στο τέλος έγιναν και οι απαραίτητες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και ο δήμαρχος υποσχέθηκε στους παρόντες συμπολίτες του ότι η Ζαχάρω θα γίνει ένα μικρό Παρίσι

 

  • http://peristerinews.gr

Δόθηκε λύση στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ζαχάρως

08/01/2011 10:55

sub /Πολιτική /

Περιγραφή: Περιγραφή: 0Περιγραφή: Περιγραφή: 0

Περιγραφή: Περιγραφή: 0

Μία ασυνήθιστη διαδικασία με πολλές περιπλοκές φαίνεται μάλλον να λαμβάνει τέλος. Ο λόγος για την ορκωμοσία του δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση που τον θέτει σε κατάσταση αργίας. Βάσει αυτής, δεν δύναται να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι να αρθεί το συγκεκριμένο διοικητικό μέτρο.

Το πρόβλημα, όμως, αυτό έλαβε τέλος με την έκδοση Διαπιστωτικής Πράξης από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο, με την οποία ορίστηκε δημαρχεύων ο πέμπτος σε σταυροδοσία δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του κ. Χρονόπουλου, Γιώργος Μπάμης, καθώς οι προηγούμενοι αρνήθηκαν.

Ετσι, την Κυριακή αναμένεται να ορκιστεί ο δημαρχεύων Γιώργος Μπάμης, ο οποίος, με γραπτή του δήλωση αποδέχθηκε τη θέση, σύμφωνα με τον γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο.

Στη συνέχεια, θα ολοκληρωθούν οι δημαιρεσίες που θα αναδείξουν το νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου (πρόεδρο, αντιπρόεδρο και γραμματέα), ενώ θα εκλεγούν και τα μέλη των δύο επιτροπών του δήμου (Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής).

Ο Πανταζής Χρονόπουλος είχε τεθεί σε αργία, από τον Ιούλιο του 2010, για πρόκληση οικονομικής ζημίας στο Δήμο, με απόφαση του γενικού γραμματέα Δυτικής Ελλάδας, Τάσου Αποστολόπουλου.

Ο κ. Χρονόπουλος, είχε προσφύγει στο ΣτΕ και αρχές Δεκεμβρίου το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του, δεχόμενο την απόφαση της Περιφέρειας. Στις εκλογές του 2010, ο κ. Χρονόπουλος, έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα και εξελέγη, λαμβάνοντας ποσοστό 55,62%.

Στη συνέχεια, ο κ. Χρονόπουλος μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους, την παράταξη του ανεξάρτητου Κώστα Αγραπίδη και την παρουσία του Χρήστου Γιαννόπουλου (ΚΚΕ), ορκίστηκε δήμαρχος στις 19 Δεκεμβρίου.

Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος, που είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, ύστερα από μεγάλη και εκτενή αλληλογραφία με το Υπουργείο Εσωτερικών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ορκίστηκε με τα μέλη της παράταξής του, στις 30 Δεκεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ζαχάρως, επειδή οι πόρτες του κτιρίου βρέθηκαν κλειστές.

Όπως εξηγεί ο κ. Αλεξανδρόπουλος, η επόμενη «αναμέτρηση» έγινε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου του 2011, στη συνεδρίαση για τις δημαιρεσίες. Ο κ. Χρονόπουλος και οι σύμβουλοί του δεν παρουσιάστηκαν και η συνεδρίαση αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ο κ. Χρονόπουλος δήλωσε ότι «η ορκωμοσία της μείζονος αντιπολίτευσης είναι άκυρη και όπως ο νόμος ορίζει, πρέπει να ορκιστούν οι αναπληρωματικοί. Για να μην ισχύει αυτό, έπρεπε να ορκιστούν στην τελετή της 19ης Δεκεμβρίου, όπως όριζε η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών».

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος, υποστηρίζει ότι «με όλα όσα γίνονται προσβάλλεται ο λαός της Ζαχάρως, η θελησή του και η επιλογή του, και ενθαρρύνεται το μικροπολιτικό παιχνίδι, η χολή και η λασπολογία όσων τον πολεμούν».

Η λύση, όμως, ήρθε από την Περιφέρεια, σύμφωνα με την η οποία, «το επιβληθέν διοικητικό μέτρο της αργίας, εξακολουθεί να ισχύει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης αθωωτικής απόφασης και ως εκ τούτου, εκτείνεται και στη νέα δημοτική περίοδο που άρχισε την 1-1-2011».

Στις 5-1-11, με απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, Τάσου Αποστολόπουλου, με Διαπιστωτική Πράξη, ορίστηκε δημαρχεύων ο κ. Γ. Μπάμης, δημοτικός σύμβουλος του κ. Χρονόπουλου.

Ο Πανταζής Χρονόπουλος, γεννήθηκε στη Ζαχάρω, πριν από 63 χρόνια. Είναι απόφοιτος Γυμνασίου και της Σχολής Αστυνομίας Πόλεων. Υπηρέτησε στην Τροχαία Αθηνών και είναι από τους πρώτους ιδρυτές του συνδικαλιστικού κινήματος των Σωμάτων Ασφαλείας.

Το διάστημα 1990 μέχρι 2002, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και στη συνέχεια μέχρι το 2010, διετέλεσε δήμαρχος στο Δήμο Ζαχάρως. Εγινε ευρύτερα γνωστός για το ταξίδι στη Ρωσία που οργάνωσε μαζί με άγαμους δημότες του, προκειμένου να τους βρει νύφες.

Με αφορμή το ταξίδι αυτό (τον Αύγουστο του 2005) γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ «Sugartown: οι Γαμπροί», με σκηνοθέτη τον Κίμωνα Τσακίρη. Την περίοδο του 1989, ο Πανταζής Χρονόπουλος βρισκόταν στην υπηρεσία του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου.

 

  • http://www.isthmos.gr

Περιγραφή: Περιγραφή: http://www.isthmos.gr/photos/thumbnails/orkomosia-zaxaro_420x0.jpg

Χωρίς παρατράγουδα τελούνται αυτές τις ημέρες οι ορκωμοσίες δημάρχων και δημοτικών συμβούλων ανά την Ελλάδα. Εδώ όμως είναι Ηλεία και δη Ζαχάρω...

Δήμαρχος Ζαχάρως ορκίστηκε την Κυριακή ο Πανταζής Χρονόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει επί 8 έτη δήμαρχος του "Καποδιστριακού" δήμου Ζαχάρως και πρόσφατα έλαβε το 55% των ψήφων ως υποψήφιος και για τον "Καλλικρατικό" δήμο, κατά το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία"(διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ: http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=21/12/2010&id=234923 ) ο κ.Χρονόπουλος δεν εδικαιούτο να ορκιστεί δήμαρχος, μιας και υπάρχει έγγραφη και σαφή διευκρίνηση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά από ερώτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του δήμου, που αναφέρει ρητά :

«Λόγω της ισχύος του διοικητικού μέτρου της αργίας και για τη νέα δημοτική περίοδο, που εμποδίζει τον εκλεγέντα να ασκήσει τα καθήκοντά του ως δημάρχου, δεν δίδει αυτός όρκο καθώς η ορκωμοσία τίθεται απαραίτητη προϋπόθεση για τη νόμιμη ανάληψη των καθηκόντων του ως δημάρχου...»

Μάλιστα και με βάση το προαναφερθέν υπ' αριθμ. 1123/17.12.2010 έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικά αδικήματα από τη συγκεκριμένη ορκωμοσία, η οποία θεωρείται άκυρη, και από ποια πρόσωπα τελέστηκαν αυτά.

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ.Χρονόπουλο, ο οποίος  δήλωσε: «O λαός αποφάσισε πως δήμαρχος Ζαχάρως είναι ο Πανταζής Χρονόπουλος. Καμία άλλη διάταξη δεν μπορεί να τον καταργήσει διοτί έχουμε Δημοκρατία και ο λαός εξέλεξε Χρονόπουλο »