Περιοδεία στη Μεσσηνία για στήριξη υποψηφιότητας Πέτρου Τατούλη

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

 

ImageΣτην προσπάθεια  να διευκρινιστεί το αυτοδιοικητικό σκέλος της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια εκλογής του Π. Τατούλη ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των υποψήφιων δημάρχων σε Μεσσήνη και Πύλο,  κλιμάκιο με επικεφαλής την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας Φώβη Γεννηματά βρέθηκε στη Μεσσηνία. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο υφυπουργός οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς, οι βουλευτές Γιαννοπούλου και Βουδούρης, ο Γενικός Γραμματέας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρήστος Χριστόπουλος και πολλοί άλλοι.

Η κα Γεννηματά έφθασε στην Καλαμάτα και καλωσορίστηκε θερμά από τους παριστάμενους στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Χρήστου Μαλαπάνη, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τις καφετέριες της πλατείας, συνομιλώντας με τους θαμώνες.

Ακολούθως, περιόδευσε σε Πεταλίδι, Βλαχόπουλο και Χώρα. Επισκέφθηκε – εκτός προγράμματος – το ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κορυφασίου και κατέληξε στην Πύλο. Από όλα τα σημεία της διέλευσής της, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κατοίκους.