Επίσκεψη Καρχιμάκη στην Πάτρα

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

 

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/eolhlpvzcm4cb62079de14a.jpg

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε στις 13 Οκτωβρίου 2010 ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, όπου μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, συναντήθηκε με υποψηφίους που στηρίζει το κυβερνών κόμμα, ενώ προήδρευσε σε σύσκεψη με κομματικά στελέχη.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κυβερνητική πολιτική για την έξοδο από την κρίση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου λειτούργησε ως πρωθυπουργός της χώρας και όχι ως αρχηγός κόμματος». Μάλιστα όπως πρόσθεσε, «βάζουμε την χώρα σε τροχιά για να την επαναφέρουμε στην σωστή πορεία».

Στην συνέχεια ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «δεν είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, ούτε γι αυτά που παραλάβαμε, ούτε γι αυτά που περνάμε», αλλά όπως επεσήμανε «δίνουμε τη μάχη να ορθοποδήσει η χώρα».

Επίσης ο Μιχάλης Καρχιμάκης άσκησε κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ, ενώ πρόσθεσε ότι ο πόλεμος κατά του μνημονίου θα γυρίσει μπούμερανγκ για την παράταξη της αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «δίνουμε τη μάχη για να κερδίσουμε τις εκλογές» και απηύθυνε κάλεσμα για την υπερψήφιση των υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στηρίζοντας τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, στηρίζουμε τον Καλλικράτη» και παράλληλα κάλεσε τους ψηφοφόρους να καταψηφίσουν, όπως είπε, όσους δεν πίστεψαν στη μεταρρύθμιση. Την ομιλία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης παρακολούθησε και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος.