Παραίτηση από ΑΔΕΔΥ και ΠΑΣΚ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2009

 

ΠΡΟΣ     

1/ Πρόεδρο Ε.Ε  ΑΔΕΔΥ

2/ Πρόεδρο Γ.Σ. ΑΔΕΔΥ

 

 

 

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Μετά από μια συνεχή και συνεπή πορεία 25 χρόνων στο εκπαιδευτικό και δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλιστικό κίνημα ήρθε και η δική μου στιγμή. Ήρθε η στιγμή της αποχώρησής μου-νομίζω έγκαιρα- απ’ αυτό, το τόσο ζωντανό, πεδίο της δημόσιας παρουσίας και  δράσης μου. Αποχώρηση, η οποία-μεταξύ των άλλων-δημιουργεί στο κίνημα την αναγκαία συνθήκη  ανανέωσης  του στελεχιακού του δυναμικού, για την παραπέρα ανάπτυξη της προοπτικής του.

Σε αυτή την πορεία των 25 χρόνων συναντηθήκαμε πολλές φορές. Συναντηθήκαμε στο επίπεδο των ιδεών, των συγκρούσεων, των  αγώνων μας, για κοινούς στόχους.  

Αναπολώντας, σήμερα, κινηματογραφικά όλη αυτή την πορεία, διαπιστώνω ότι κερδίσαμε πολλά. Κερδίσαμε πολλά, αλλά χάσαμε και μεγάλες ευκαιρίες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συνεργασία μας. Θέλω, επίσης,  να σας βεβαιώσω ότι η συνδικαλιστική μου παιδεία μου αφήνει μια βαριά κληρονομιά. Την κληρονομιά να συνεχίσω να πορεύομαι στην ίδια με εσάς πλευρά του ποταμού και στις επόμενες μάχες της ζωής μου.

 

Τάσος Αποστολόπουλος

 

* Παράκληση να διαβαστεί το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  το ίδιο έγγραφο στάλθηκε στη ΔΟΕ και στην ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στη ΠΑΣΚ Δημοσίων Υπαλλήλων

 

Σχεδίαση & κατασκευή: Βασίλης Φουρτούνης
copyright © 2008:Τάσος Αποστολόπουλος