Συγκέντρωση εκλεγμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας
(Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009)

Με πρωτοβουλία του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων και της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιήθηκε, στις 24 Αυγούστου 2009, σύσκεψη εκλεγμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στα Καμένα Βούρλα προκειμένου να συζητηθούν  οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα που απασχολούν τις οργανώσεις και να εξεταστεί η πορεία της κάρτας μέλους και της οικονομικής αυτοδυναμίας των οργανώσεων και να σχεδιαστεί η πορεία προς τις εκλογές . Στα εκλεγμένα στελέχη μίλησαν: , ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο γραμματέας του τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων Τάσος Αποστολόπουλος και ο υπεύθυνος μητρώου Μάκης Βουδούρης. Παρόντα ήταν και τα μέλη του τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων: Ηλίας Αντωνίου, Λύκος Βασίλης και Σωτήρης  Μάνεσης. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 120 εκλεγμένα στελέχη.

 

Δημοσίευμα τοπικού τύπου:

Ο Τάσος Αποστολόπουλος απαγόρευσε τις συζητήσεις για διαδικασίες Νομαρχιακών και Δημοτικών εκλογών στην Περιφερειακή Σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ

http://www.paratiritisfthiotidas.gr/images/stories/topika/perifereiaki_pasok1.jpgΣτην απαγόρευση κάθε είδους συζητήσεων για διαδικασίες Νομαρχιακών και Δημοτικών εκλογών προχώρησε ο γραμματέας του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ, Τάσος Αποστολόπουλος στην Περιφερειακή Σύσκεψη που πραγματοποίησε η Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Γαλήνη» στα Καμένα Βούρλα.

Τα θέματα που απασχόλησαν την σύσκεψη ήταν Οργανωτικά, Οικονομικά και θέματα Μητρώου και συμμετείχαν στελέχη από όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό παραβρέθηκε κλιμάκιο του κινήματος αποτελούμενο από τους Σπυρόπουλο Ροβέρτο, γενικό διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, Αποστολόπουλο Τάσο, γραμματέα Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και Κινητοποιήσεων και Βουδούρη Γεράσιμο, υπεύθυνο Τομέα Μητρώου.

http://www.paratiritisfthiotidas.gr/images/stories/topika/perifereiaki_pasok2.jpgΟ Τάσος Αποστολόπουλος τόνισε την ανάγκη αλλαγής διακυβέρνησης της χώρας από μια «επικίνδυνη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, κυβέρνηση της οποίας «ο κύκλος έκλεισε» και αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουνίου, καθώς «δρομολογούν πολιτικές εξελίξεις». Οριοθέτησε τις εκλογές στα τέλη Φεβρουαρίου «είτε το θέλει ο Καραμανλής είτε όχι» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που επέφερε η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ. Κλείνοντας εκτίμησε πως «επόμενη κυβέρνηση θα είναι το ΠΑΣΟΚ αλλά το θέμα είναι η επόμενη μέρα, που θα εξαρτηθεί απ’ το τι θέλουμε».

http://www.paratiritisfthiotidas.gr/images/stories/topika/perifereiaki_pasok3.jpg«Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσουμε τους πρώτους άμεσους, οργανωτικούς στόχους και παράλληλα να κουβεντιάσουμε θέματα που αφορούν τη λειτουργία μας. Για μας ξεκινά η πολιτική περίοδος από τον Σεπτέμβριο», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος και συνέχισε λέγοντας: «Ο τόπος χρειάζεται εκλογές και η εκτίμησή μας είναι ότι θα οδηγηθούμε σε εκλογές. Κάθε μέρα που περνά είναι χαμένη για το λαό και τη χώρα. Καταλύτης αυτής της πορείας είναι ο ίδιος ο λαός. Οι άνθρωποι που υπηρετούν τη δομή του κινήματος παίρνουν ώθηση απ’ τον λαό. Αυτός μας οδηγεί και οριοθετεί τις δράσεις μας», κατέληξε ο Ρ. Σπυρόπουλος.

Απ’ την πλευρά του ο Γεράσιμος Βουδούρης στάθηκε στην διαδικασία, όπως η ανανέωση του Μητρώου από νέα και παλιά μέλη. Στην σύσκεψη μίλησαν ακόμη οι Νότης Μαριάς, Τόνια Αντωνίου, Θωμάς Στάικος και Αλέκος Κρητικός.

Σχεδίαση & κατασκευή: Βασίλης Φουρτούνης
copyright © 2008:Τάσος Αποστολόπουλος