Συμμετοχή στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ
(Τρίτη 16 Ιουνίου 2009)

 

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ εξέρχονται από τη Βουλή μετά από επίδοση ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφας

 

Στις 16 Ιουνίου 2009 συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και συζήτησε τρέχοντα θέματα. Αναλύθηκε η πολιτικοσυνδικαλιστική συγκυρία και οι δυνατότητες παρέμβασης του δημοσιοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού κινήματος. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα της Χώρας. Τέλος, υπήρξε η παρακάτω έκφραση συλλυπητηρίων στην οικογένεια της  συναδέλφισσας Ρούλα Σιώτα.

 

Συλλυπούμαστε και τιμούμε τη συναδέλφισσα Ρούλα Σιώτα

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της συναδέλφισσας Ρούλας Σιώτα και τη θλίψη του δημοσιοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού κινήματος για τον απροσδόκητο θάνατό της.

Η συναδέλφισσα Ρούλα Σιώτα τίμησε το συνδικαλιστικό κίνημα ως στέλεχος μέσα από τους Συλλόγους και την Ομοσπονδία των εργαζομένων στα ΑΕΙ, αλλά και γενικότερα με τη δυναμική, αγωνιστική παρουσία της σε όλους τους λαϊκούς αγώνες.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο θα τη θυμούνται πάντα και θα την τιμούν έχοντας την ως πρότυπο συνεπούς και ανιδιοτελούς αγωνίστριας.

 

Σχεδίαση & κατασκευή: Βασίλης Φουρτούνης
copyright © 2008:Τάσος Αποστολόπουλος