Συνάντηση με πρόεδρο ΤΕΔΚ Πύργου Γιάννη Λυμπέρη

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Πρόεδρος ΤΕΔΚΑμέσως μετά την εκδήλωση παράδοσης και παραλαβής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, ο Γενικός Γραμματέας Τάσος Αποστολόπουλος επισκέφτηκε την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων και συναντήθηκε με τον πρόεδρο ΤΕΔΚ Λυμπέρη Γιάννη, το συντονιστή Γιαννακόπουλο Γρηγόρη και άλλα μέλη της διοίκηση. Συζητήθηκαν θέματα των δήμων της Ηλείας που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας με κυρίαρχο το πρόγραμμα «Θησέας».

Ο κ. Λυμπέρης μετά το πέρας της συνάντησης επεσήμανε: «Η επίσκεψή του δείχνει και τη διάθεση να βοηθήσει την Ηλεία και μια καλή εικόνα για τον τρόπο που θα διαχειριστεί ως περιφερειάρχης τα μεγάλα ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν. Μένει τώρα να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της περιφέρειας και να τον καλέσουμε εκ νέου ώστε να θέσουμε επί τάπητος όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν εν όψει νέας προγραμματικής περιόδου».

Αμέσως μετά την εκδήλωση παράδοσης και παραλαβής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Γενικός Γραμματέας Τάσος Αποστολόπουλος επισκέφτηκε την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Αχαΐας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και άλλα μέλη της διοίκησης. Συζητήθηκαν θέματα  των δήμων της Αχαΐας που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας.

 

Σχεδίαση & κατασκευή: Βασίλης Φουρτούνης
copyright © 2008:Τάσος Αποστολόπουλος