Εκδήλωση απονομής των βραβείων και παρουσίασης των προτάσεων για την ανασυγκρότηση και βιώσιμη ανάπτυξη των πυρόπληκτων περιοχών του νομού Ηλείας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

 

Η τελετή βράβευση των επιστημόνων που κέρδισαν τα βραβεία στο διαγωνισμό ιδεών για την ανασυγκρότηση της Ηλείας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου που διοργάνωσε το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου έγινε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, στις 24 Νοεμβρίου 2009,  με την παρουσία στελεχών από όλη την Πελοπόννησο.

   Στο πάνελ της εκδήλωσης ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος και ο Νομάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφήρας.

Ανάμεσα στους βραβαυθέντες: ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Δρ. Βασίλης Παππάς, οι συγκοινωνιολόγοι Νίκος Μηλιώνης και Δημήτρης Σαρδελιάνος, η Περιβαλλοντολόγος Παρασκευή Ζέρβα και η Αρχιτέκτονας Σοφία Βαγιώτα. Ο κ. Παππάς ήταν συντονιστής της ομάδας, μαζί με τον Ηλείο Οικονομολόγο Γιάννη Αγγελίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και γραμματείς των τομέων του ΠΑΣΟΚ, όπως ο γραμματέας του τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης και κινητοποιήσεων Τάσος Αποστολόπουλος.

 

Σχεδίαση & κατασκευή: Βασίλης Φουρτούνης
copyright © 2008:Τάσος Αποστολόπουλος